Foto op hout graveren

Foto op hout graveren

Eigenlijk is de omschrijving "Foto op hout graveren" niet correct. Het moet eigenlijk zijn "Foto IN hout graveren". Door de laser wordt het hout, gecontroleerd, verbrand en dit resulteert in een mooie gravure welke van heel licht tot donker kan kleuren. De houtsoort bepaalt de kleur. Licht hout (populier) kleurt lichter dan b.v. Eiken. De resultaten zijn zeer precies en elk detail is zichtbaar. Verder geven de nerven en de structuur van het hout het resultaat een natuurlijk  uiterlijk.

Hout laat zich uitstekend graveren met teksten, logo's, afbeeldingen en natuurlijk ook foto's. Ideaal om een blijvende herinnering te geven, of te krijgen, van iets wat U dierbaar is/was.

We kunnen houten voorwerpen met een maximale afmeting van 90x60cm graveren voor U. Ook op ronde of andere vormen graveren behoort tot de mogelijkheden. Vraag ons maar wat kan, en wat niet kan.

Tevens kunnen wij eventueel uw oude foto, logo's en dergelijke inscannen en bewerken. Let wel !!!! van een slechte/onduidelijke foto kunnen wij geen perfecte gravure maken. Hier vind u enkele voorbeelden

Vraag ons naar de mogelijkheden info@laser-op.nl

                   Laser-op.nl    We make it special (4U)