Menukaarten hout

Menukaarten hout

Wilt u eens bijzonder voor de dag komen ???? Dan is wellicht een menukaart van hout iets voor u. Het is een hele bijzondere manier van uw waren te presenteren.

Wij kunnen de houten plankjes in diverse houtsoorten en afmetingen graveren met uw menu of een andere specialiteit welke u wilt presenteren. Wordt bijvoorbeeld ook gebuikt om seizoensgebonden producten te presenteren. Ook voor presentatie van wijnen, bieren en dergelijke wordt het vak gebruikt. Of wat dacht u van de week of maandmenu’s. En niet te vergeten de specialiteiten van het huis !!!

Meer en meer wordt er gebruik gemaakt in de horeca en thuisgebruik van Bamboe in plaats van regulier hout. Bamboe is een natuurproduct welke snel groeit en veelal (duurzaam) gekweekt wordt op plantages. De milieubelasting (Ecologisch) van Bamboe ten opzichte van hout is vele male lager. Bijkomend voordeel is dat het uitstekend te verwerken is en zeer makkelijk schoon te maken en te houden is.

Foto’s van enkele Bamboe producten vind u HIER en informatie over Bamboe HIER

Wij kunnen uw logo’s, afbeeldingen, teksten, achtergronden en noem maar op, in het hout graveren zodat u een uniek, bijzonder en vooral persoonlijk, presentatie middel heeft waar u letter en figuurlijk mee voor de dag kunt komen. U zult vaak het “WAUHW” effect horen wanneer u uw gasten dit presenteert. Of zoals wij in Brabant zeggen het “Wa Skon” effect.

Uw interesse gewekt ???? Vraag ons naar de mogelijkheden. Dit kan via de mail info@laser-op.nl of natuurlijk telefonisch.

                   Laser-op.nl    We make it special (4U)