Trespa

Trespa graveren

Trespa is een materiaalsoort waar de weersinvloeden geen of nauwelijks invloed op hebben. Dit maakt het uitermate geschikt om te graveren. Snijden kunnen wij helaas niet. Trespa leent zich uitstekend voor het graveren van uw afbeeldingen/foto's en/of tekst. Ideaal om een blijvende herinnering te geven of te krijgen van iets wat U dierbaar is/was. Kijk voor een indruk te krijgen wat mogelijk is onder “voorbeelden” hier vind u wat foto’s

Trespa is uitermate geschikt voor aanduiding borden voor bewegwijzering en dergelijke. De informatieborden welke u bijvoorbeeld op de vele fietsroutes ziet hier in de Peel zijn veelal van Trespa vervaardigd.

Het voordeel van graveren ten opzichte van beletteren (met stickers) is dat het na jaren nog steeds het zelfde is. Dit maakt dit materiaal ook ideaal voor tuindecoratie. En niet onbelangrijk … het is gewoon afwasbaar.

De maximale plaatafmeting van Trespa is 90x60cm. We kunnen echter ook lange platen “doorvoeren” met een maximale dikte van 2cm en een maximale breedte van 90cm.

Voor informatie over onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen info@info-laser-op.nl

                   Laser-op.nl    We make it special (4U)