Menukaarten LED

Menukaarten LED

Laser-op kan voor u een hele bijzonder menukaart maken !!! Wij kunnen u menukaarten met LED verlichting leveren voorzien van uw Logo, afbeelding en uw tekst. Heel bijzonder !!!! Als de menukaart opengeslagen wordt dan licht de achterzijde van de pagina’s op zodat de menu’s duidelijk leesbaar zijn. Het papier is een soort licht doorlatend rijstpapier. Ideaal voor bijvoorbeeld een ouderwetse Bistro met gedempt licht.. Een bijkomend voordeel is dat mensen direct en duidelijk zien wat er te verkrijgen is. Ook voor mensen met een leesbeperking is dit een uitkomst. Ook scheelt het tijd van uw mensen in de bediening. Deze hoeven veel minder iets toelichten of voor te lezen. Snel terugverdient dus !!!!

Natuurlijk kunnen deze verlichte menukaarten ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een all-in bioscoop waar men tijdens het kijken naar een film een drankje en / of hapje kan bestellen. Geen gehannes meer met zaklantaarns en dergelijke. Ook als wijn of drankenkaart worden ze veel gebruikt.

Opladen is simpel door middel van een meegeleverde adapter. Er zijn ook “docking-stations” waarin 10 kaarten gelijktijdig geladen worden. LED verbruikt zeer weinig stroom dus veel opladen is niet noodzakelijk.

Uw interesse gewekt ???? Vraag ons naar de mogelijkheden. Dit kan via de mail info@laser-op.nl of natuurlijk telefonisch.

                   Laser-op.nl    We make it special (4U)